Åpningstider

Kontoret er åpent

09.00-15.00 mandag til fredag

 

Telefonen er betjent 

08.00-16.00 mandag til fredag

Tlf. 32 75 59 59

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Roaskogen


Utbyggingen av Roaskogen på Røren i Hokksund er i full gang. Endelig vil mange si - etter problemer med å få en godkjent veiløsning inn til feltet. 14 eneboligtomter og et felt med 13 rekkehusleiligheter skal bygges ut her.
 
Det er stort behov for nye tomtefelt i Øvre Eiker og Roaskogen 2, som feltet heter, kommer som et kjærkomment tilskudd til andre byggeplaner i kommunen. Utover dette feltet er det bare utbyggingen av Harakollen som er av større omfang.
 
Sentrumsnære utbygginger har stort sett skjedd i form av blokker på Loesmoen og enkeltstående leilighetsprosjekter, men for selvbyggere og rekkehus har det vært lite på markedet de siste årene.
 
Med hele 14 eneboligtomter i Roaskogen, blir dette feltet et viktig tilskudd for alle de som ønsker å bygge sin egen bolig.
 
I tillegg kommer det altså 13 rekkehusleiligheter. og her håper Eiker Eiendomsutvikling AS (EEU) å finne en entreprenør som kan bygge ut hele feltet under ett.
 
- Vi jobber nå for fullt med å få på plass infrastrukturen med vei, vann og kloakk m.m. I løpet av september blir eneboligtomtene lagt ut for salg, og vi har allerede en lang liste med interessenter, sier daglig leder i Eiker Eiendomsutvikling, Torgeir Finnerud.

 
Info-ark Roaskogen.pdf

Klikk HER for mer informasjon
 
Se annonse for salg av eneboligtomter her:
 
 Roaskogen annonse.pdf
 


Tilbake Tilbake     Tips en vennTips en venn
 
Design by InBusiness | Powered by i-tools.no