Åpningstider

Kontoret er åpent

09.00-15.00 mandag til fredag

 

Telefonen er betjent 

08.00-16.00 mandag til fredag

Tlf. 32 75 59 59

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyttige linkerwww.husbanken.no
Dette er siden for deg som skal skaffe deg egen bolig. Her finner du blant annet en lånekalkulator, lånebetingelser m.m. Husbanken har et bredt spekter av tilbud innenfor finansiering, med blant annet lånetillegg for helse- miljø og sikkerhetstiltak.

www.nav.no
Innlogging og info til Nav-portalen.

www.ovre-eiker.kommune.no
Nettsted for Øvre Eiker kommune. Nettsidene inneholder et bredt spekter av informasjon og selvbetjeningsmuligheter. Nettstedet har også et eget kartverk for opplysninger om eiendommer i Øvre Eiker.

www.visithokksund.no
Nettportal for byen Hokksund. Her finner du bransjeoppføring for en rekke forretninger i tillegg til nyheter fra Hokksund. Nettstedet har også en egen aktivitetskalender for hva som skjer i byen.

www.visitvestfossen.no
Nettportal for Vestfossen. Her finner du bransjeoppføring for en rekke forretninger i tillegg til nyheter fra Vestfossen. Nettstedet har også en egen aktivitetskalender for hva som skjer på stedet.

www.eikernytt.no
Nettavis for Øvre og Nedre Eiker. Har også noe nytt fra Buskerud i tillegg til generelle nyheter og annonser for det lokale næringslivet.

www.dt.no
Nettavis for Drammens Tidende. Distriktsavis med seks utgivelser i uka som dekker primært Drammen og omkringliggende kommuner – herunder Øvre og Nedre Eiker.

Tilbake Tilbake     Tips en vennTips en venn
 
Design by InBusiness | Powered by i-tools.no